Shisha shop

Shisha smakenRoken is al jaren erg populair, sterker nog al honderden jaren. Vroeger stonden docenten in de klas te roken, dit is tegenwoordig natuurlijk wel heel erg verandert. Dit zorgt ervoor dat minder mensen zijn gaan roken. Wat een bekende vorm van roken is , is het roken van een waterpijp of shisha. Shisha is een andere benaming voor waterpijp, het is dus hetzelfde. Wil jij zelf shisha roken maar weet je niet hoe dit in zijn werk gaat en waar je dit allemaal moet aanschaffen? In dit artikel wordt dit verder toegelicht. Er komt aan bod hoe je shisha moet roken en wat je allemaal kan kopen in een Shisha shop.

Een shisha shop

Voordat je begint met shisha roken moet je alle spullen aanschaffen. Dit kun je allemaal doen in een shisha shop, een shisha shop is te vinden in elke grote stad. Je kunt er alles kopen wat je nodig hebt. Als eerste heb je natuurlijk een waterpijp nodig. Deze waterpijpen zijn te vinden in allerlei verschillende maten en soorten. Zo heb je waterpijpen met 1 of meerdere slangen. In een groep is het makkelijk een grote waterpijp te gebruiken die meerdere slangen heeft. Als de juiste waterpijp hebt gekocht dan kun je aan de slag gaan met het kopen van de rest van de benodigde materialen. Als eerste zul je kolen en tabak moeten kopen. de kooltjes zijn er in verschillende soorten, het ene kooltje brandt sneller dan het andere kooltje. Het is verstandig de kooltjes te kopen die snel branden. Hier hoef je alleen vuur tegen aan te houden en verder gaat deze zelf aan. Tabak is nodig om smaak te creëren aan de waterpijp. Je hebt enorm veel verschillende smaken tabak. De meest gerookte smaken zijn de fruit smaken. Een goede shisha shop heeft veel verschillende smaken. Daarna heb je alleen nog aluminiumfolie en een tang voor de kooltjes nodig. Een goede shisha shop heeft al deze dingen in huis.

Hoe maak je de waterpijp klaar

Als eerste maak je de waterpijp schoon, als je dit hebt gedaan dan kun je aan de slag gaan met de waterpijp klaar maken. De doet water in de waterpijp, deze moet niet te vol zijn anders zul je water opzuigen. Als je dit hebt gedaan leg je tabak in het bovenste kommetje. Je moet er redelijk wat in doen om voldoende smaak te krijgen. Dan is het een kwestie van aluminium folie plaatsen met wat gaatjes, het kooltje aan doen en klaar is kees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *